Despre D și A

Salutare!

Noi suntem Daniel și Andreea! Suntem amandoi prinși cu locurile de muncă, dar sperăm că nu pentru mult timp. Avem în plan să călătorim cât ne țin picioarele și să vă arătăm toate substraturile vacanțelor – aici – pe minunatul nostru blog.

De ce să urmărești Frame It?

Nu am inventat noi apa caldă! Nu suntem primii care facem asta! Însă suntem siguri că putem avea puncte comune. Călătoritul și fotografierea acelor momente pe care nu le poți uita niciodată ar fi principalele lucruri ce ne leagă. E greu să ajungi într-un loc virgin. Tocmai de asta avem și noi nevoie de tine ca să ne împărtășești informații prețioase despre locurile în care vom ajunge și tu ai călcat deja pe acolo.

10 lucruri despre el, despre Daniel 🙂

  1. Se spune că pe pământ sunt 6000 de limbi vorbite. Daniel le știe pe toate plus încă una. (limba propriului creier)
  2. Se spune că nu există viață fără oxigen. Prostii! Daniel a inspirat o dată la naștere și gata. Nu mai are nevoie.
  3. Se spune că Daniel nu are nevoie să facă sport. Arată deja prea bine.
  4. Se spune că cel mai longeviv om de pe planetă ar fi ajuns la 146 de ani. Daniel… 178, 179…
  5. Se spune că organul gândirii este folosit doar 10% din capacitatea sa! Daniel nu are nevoie de creier ca să gândească.
  6. Voiați 10? Dar ce? E Chuck Norris?

Andreea și prințesele din jurul ei

Domnitoare peste tărâmurile frumosului și drăgălășeniei,  fericire întruchipată, campioană mondială la Zen și Fengșui, Andreea se proclamă șefa blogului cu drepturi depline.  O să revină cu detalii despre ea, dar momentan analizează 365 de feluri de ciocolată. Nu poate să întrerupă acest proces complex. Dacă se oprește, timpul va sta în loc, vremea va distruge totul , iar pământul își va încetini rotația în jurul soarelui.

Follow Us!