Ideea „Frame It”

Laud puiul ca o cioară autentică:

„Frame It” a pornit când eram pe plaja Normandiei, în Honfleur, cazați într-o pensiune care ne-a dat pe spate și ne-a deschis ochii (una dintre postarile de pe blog va fi despre acea pensiune). Ne-a deschis ochii și ne-a permis să vedem lumea din alte unghiuri, ne-a intensificat pofta de călătorit, ne-a transformat în libertini și ne-a „plantat” ideea cu blogul.

Era dimineață, proprietara pensiunii ne servea micul dejun, iar noi stăteam în livingul casei și ne uitam uimiți unul către celălalt, dându-ne palme imaginare și ne șopteam peste masă cât de formidabil este totul. Ne gândeam cum să îi dăm o recenzie excepțională deoarece nu făcusem o rezervare pe vreun site. A fost un accident să mai găsim o camera la ea. Totul în zonă era ocupat, iar ce mai era disponibil dădea peste cap orice buget de călătorie.

Andreea a zis că i-ar placea să avem un blog de călătorit. Să batem lumea la picior toată ziua. Eu am fost de aceeași părere și de atunci nu ne-am luat gândul de la idee.

A durat ceva până am ajuns aici. Vrem să avem parte de călătoria vieții.

„Frame It” va avea, pe langă acest blog, o pagină de Instagram și una de Facebook ce vor avea ca prim scop încadrarea acelui moment între palmele noastre. Un exemplu poate fi poza de copertă a blogului nostru. E simplu. Pe viitor ne dorim să colaborăm și cu cititorii care doresc să călătorească și să-și verse gândurile personale adunate din vacanța lor, având la bază aceeași idee. De aceea suntem diferiți, să avem opinii diversificate, să dezbatem teme și să ne batem ideile cap în cap. Fără aceste lucruri viața nu ar avea niciun sens.

D & A